Bryllupsfotograf i Bergen

og Vestlandet

Levende, ekte, tidløse bilder.

Bryllupsfotograf i Bergen for kule mennesker som verdsetter kjærlighet, kvalitet og kunst, og ønsker et personlig bryllup og en uforglemmelig opplevelse for dere og deres gjester.

Til dere som vil ha bryllup utenom det vanlige, fylt til randen med intensjon og kjærlighet.

Til dere som vil ha kun det beste.

Det er viktig for dere å finne en dyktig bryllupsfotograf, fordi bilder betyr
så utrolig mye for dere.

Nå kan dere puste lettet ut og senke skuldrene. Dere har funnet en erfaren, lokal bryllupsfotograf i Bergen som dere stoler på. Alt rundt fotografering er i trygge, detalj- og løsningsorienterte hender. Dere føler dere sett og lyttet til gjennom hele prosessen. Alt bare føles riktig.

Nå kan dere fokusere på det som er viktigst- at dere har en helt fantastisk bryllupsdag sammen med menneskene dere er glad i.

Bildene dere får gir dere akkurat den ekte følelsen dere ønsket å fange. Det er ingen stive poseringer, ingen kunstige smil. Bildene gjenspeiler dere, den ekte gleden, og ikke minst- deres egne og gjestene sin opplevelse.

Dere står igjen med en følelse av takknemlighet. Dere har bilder som gir dere glede livet ut

Dere får kun det beste

Når dere velger meg velger dere en dyktig, erfaren fotograf, sånn at dere kan ha den beste dagen noensinne. Noen ved deres side som ser det hele perspektivet når sommerfuglene er helt ville. Dere kan kjenne på orden, indre ro og kontroll.

Dere får også

Hjelp

og fellesvisjon

Basert på det dere har fortalt, en fellesvisjon blir skapt som er en kombinasjon av deres ønsker og min kreative visjon. Dere får også mye hjelp med det praktiske og det visuelle. Alt fra timeplan, checklister, forslag av beste lokasjoner for bilder i Bergen og Vestlandet,  til og med tips til hvordan vi kan skape magi på bildene. 


Bryllupsbilder

og minner for livet

Dere ser tilbake på bildene dere har fått med smil på ansiktet og en tåre i øyet. Det estetiske og kunstneriske aspekten er akkurat som dere har sett for dere. Ingen verdifulle øyeblikk ble tapt. Hver genuin smil, hver tåre, hver fnis, skål og gale dansetrinn ble dokumentert. Hvordan du blir holdt, klemt, kysset og elsket.

Fotografering

uten ukomfortabel posering

Under fotograferingen blir dere veiledet hele tiden. Alt føles naturlig, enkelt og gøy. Mitt slagord er “fotografering uten ukomfortabel posering”. Dere kan være dere selv mens jeg guider og fanger dere på en naturlig, vakker måte. Det blir mye bevegelse, latter og kos. Dere kommer til å glemme at dere blir tatt bilder av.


Bryllupsalbum

skreddersydd til dere

Ved booking av den største pakken* får dere et fantastisk, håndlaget bryllupsalbum av en høyeste kvalitet som er skreddersydd til dere. Jeg kan ikke stresse det nok- bryllupsbildene deres er altfor dyrebare til å kun oppbevares digitalt. Tenk på hvordan dere holder alle minnene i hendene, når dere blar gjennom dem, side etter side, sammen med nye og gamle familiemedlemmer.

En topp opplevelse

og en venn for livet

Nå da dere har fått bryllupsbilder og bryllupsalbum, står dere igjen med en følelse av takknemlighet. Dere valgte en bryllupsfotograf som virkelig brydde seg. Fotograf som var opptatt av at dere har den beste dagen noensinne, som var meget engasjert og betryggende fra start til slutt, og ikke minst leverte fantastiske resultater. Dette var en investering i en opplevelsen dere ikke angrer på. Ikke bare nå, men i mange mange år framover.

Bergen-baserte bryllupsfotograf Ada Miko er opptatt av de magiske, autentiske øyeblikkene med ekte uttrykk – uten ukomfortable posering. Bryllyp i Bergen og på Vestlandet er hennes spesialitet.

Ditt bryllup

Investeringen


velg deres pakke

absolute best

62.000,-

All-inclusive pakke for ekte rockestjerner som vil ha kun det beste. Perfekt til dere som vil ha en stressfri bryllupsdag og god tid til alt. Dere får svar på alle spørsmål og hjelp med å planlegge en vakker og betydningsfullt bryllupsdag. Fotografering fra tidlig morgen til sent på natten. Med tre prints, forlovelsesfotografering inkludert i pakken og et bryllupsalbum som er skreddersydd til dere, investerer dere i en topp bryllupsopplevelse.

12 timer på bryllupsdagen
600 bilder +
Forlovelsesfotografering
Høydepunktene

levert innen 72 t etter bryllupet

Fantastisk bryllupsalbum

av høyeste kvalitet inkl. 70 doble sider, verdi 17.500 kr

3x print 30x40cm med passepartout

til dere og til foreldre

Støtte gjennom hele planleggingsprosessen via e-post
After-wedding date
Guide til bryllup i Bergen og Vestlandet

eksklusiv guide med anbefalinger av beste leverandører, lokaler og lokasjoner til bilder

Reisekostander i Vestlandet

Overnatting kommer i tillegg

all you
need

45.000,-

Den mest populære pakken. Perfekt valg til dere som vil prioritere fotografering, og vil ha bilder av alle de viktigste delene av dagen. Fotografering gjennom hele 10 timer for at dere skal få frem alt dere ønsker og mer. Jeg glir rett inn i selskapet og fanger hvert fnis, hver skål, hver tåre og gale dansetrinn. Dette er en investering ikke bare i bilder, men i minner som skal være med dere for alltid.

10 timer på bryllupsdagen
400 bilder +
Høydepunktene

levert innen 72 t etter bryllupet

1x print 30x40cm med passepartout
Støtte gjennom hele planleggingsprosessen via e-post
Guide til bryllup i Bergen og Vestlandet

eksklusiv guide med anbefalinger av beste leverandører, lokaler og lokasjoner til bilder

2000,- avslag på bryllupsalbum

Reisekostander i Bergen og omegn

Overnatting kommer i tillegg

keep it
simple

38.000,-

En pakke til dere som vil holde det enkelt. Jeg er med dere i hele 5 timer, og jeg fotograferer de delene av dagen som er viktigst for dere. Dere får bildene som gir dere tilbake akkurat den følelsen dere opplever på bryllupsdagen.

5 timer på bryllupsdagen
200 bilder +
Høydepunktene

levert kort tid etter bryllupet

Guide til bryllup i Bergen og Vestlandet

eksklusiv guide med anbefalinger av beste leverandører, lokaler og lokasjoner til bilder

Reisekostander i Bergen og omegn

Overnatting kommer i tillegg

Hvis dere ønsker et tilbud som er skreddersydd kun for dere, send meg en melding.

Ada er en bryllupsfotograf i Bergen som fanger stemningen og de små gull øyeblikkene gjennom dagen som gjør at du sitter igjen med et fantastisk fint resultat.

Vi sitter nå igjen med mange fantastiske bilder av drømmedagen vår som kan gi oss glede resten av livet.

Kristine & Kristian

Jeg er

Ada, bryllupsfotograf i Bergen


Jeg er interessert i mennesker og eksistensen vår, og hvordan jeg kan bli et bedre menneske både for meg selv og alle rundt meg. Jeg verdsetter familie, vennskap, kjærlighet, kunst, dype samtaler og en god fest. Jeg føler meg så heldig som er omgitt av fantastiske menneskene, og disse relasjonene er det viktigste jeg har.

Et godt forhold og vennskap mellom deg og meg er nøkkelen til gode bilder. Det er mye enklere å bli fotografert av noen du kjenner og stoler på. Noen som får deg til å puste lett.Jeg er ved din side helt fra begynnelsen, og hele prosessen oppleves som trygg. Du får alle mine beste tips og triks, og inspirasjon angående lokasjon og styling.

bookingprosessen

steg for steg

Så enkelt er det.

Vi giftet oss i snøstorm og kulde, og Ada lå tidvis langflat i snøen for å sikre nydelige bilder. Hun er ikke bare en meget dyktig fotograf, men også svært behagelig å være med.

Vi er så takknemlige og glade, bildene kunne ikke blitt bedre! Velger dere Ada gir hun alt, dere vil ikke angre.

Silje & Anders

spørsmål

og svar

Dere betaler den første fakturaen som er 40% av totalbeløpet ved signering av kontrakten for å sikre datoen. Den andre og siste betalingen som er 60% av totalbeløpet skjer to uker før bryllupet. Alle fakturaer har 7 dagers forfall.

Ja absolutt, jeg kan dele opp betalingen over flere måneder. Ta kontakt for å avtale delbetalingen.

Ja, alle prisene som vises på nettisiden min inkluderer moms.

Bildene leveres i et vakkert, privat online galleri. Dere får veldig lett tilgang til alle bildene, og kan lett dele linken til galleriet med familie og venner. Galleriet utløper etter 6 måneder.

Dere får de første bildene i løpet av noen dager etter bryllupet. Jeg leverer alle bildene innen 4-8 uker etter bryllupet. Nøyaktig leveringsfrist står i kontrakten.

Ja, jeg fotograferer over hele landet. Fokuset mitt ligger på Bergen og Vestlandet, derfor tar jeg bare begrenset antall bookinger utenfor Vestlandet.  Jeg har fotografert tidligere i Oslo, Sandnes, Stavanger og Lofoten.

Dette har heldigvis aldri skjedd. Ifølge kontrakten er jeg forpliktet til å gjøre mitt beste for å hjelpe dere i slik situasjon og fine erstatningsfotograf. Jeg har en stor nettverk av profesjonelle bryllupsfotografer over hele landet. Vi er flinke til å hjelpe hverandre og dersom uhellet skal oppstå. Dere skal absolutt ikke stå alene i denne situasjonen.

Forlovelsesfotografering (eller pre-wedding shoot) er en slags prøvetime for dere. Dere får se hvordan det er å stå foran mitt kamera, og oppdage selv at det ikke er så skummelt som dere kanskje tror. Mange velger å bruke forlovelsesbildene i forbindelse med bryllupet, for eksempel for bryllupsnettside, bryllupsinvitasjoner eller i en gjestebok.

Jeg har anbefalinger av beste bryllupslokaler, brudestylister, hotellrom for bryllupsforberedelser, DJ og liveband i Bergen og Vestlandet. Jeg deler leverandørlisten bare med mine brudepar.

Ja, absolutt. Send meg en melding og fortell om bryllupet deres, så finner vi en løsning for dere.

Bryllupsfotograf i Bergen

for kule mennesker og ville fester.

også sett i

Bryllupsalbum- det siste stykket av bryllupsreisen deres.

Fordi noen minner er altfor dyrebare til å kun oppbevares digitalt.

Tenk på hvordan du holder alle minnene i hendene dine, når du blar gjennom dem, side etter side, sammen med nye og gamle familiemedlemmer.

Ikke bare nå, men i mange mange år framover.

Sjekk om deres dato er ledig